SiroLaser Blue

SiroLaser Blue

Ulogujte se za cenu

Šifra proizvoda: 04667 Kategorije: , , , ,

Opis

SIROLASER BLUE

BEZBROJ MOGUĆNOSTI.

Dentalni diodni laseri imaju veliku prednost u poređenju sa konvencionalnim metodama terapije zahvaljujući zarastanju rana bez ožiljaka i poboljšanoj redukciji mikroba. Za pacijente, upotreba lasera znači manje postoperativnog bola i manju potrebu za lekovima. I Vaša ordinacija imaće koristi – jer zadovoljni pacijenti su najbolji put prema uspehu. SIROLaser Blue je prvi dentalni diodni laser koji ima, plavu, infracrvenu i crvenu diodu. To pokriva spektar od 21. indikacije , čime se omogućuje praktično bezbroj mogućnosti aplikacija u Vašoj ordinaciji.

UKRATKO

  • Poboljšana redukcija mikroba
  • Manja postoperativna bol
  • Zarastanje rana bez ožiljaka

Plava dioda za bolje rezultate incizije
Godine istraživanja dovele su do prvog dentalnog lasera na tržištu sa plavom diodom. Uz plavu diodu možete praviti rez bolje nego sa infracrvenom, jer apsorpcija lasera plave talasne dužine u mekom tkivu je značajno bolja. To znači da laserski zrak prodire u tkivo manje, čime se smanjuje rizik od nenamernih povreda. Zahvaljujući činjenici da se apsorpcija smanjuje u vodu, manje se topline razvija u okolnom tkivu. To znači da Vam SIROLaser Blue može pomoći da poboljšate Vaše hirurške intervencije – u potpunosti bez skalpera ili šivenja, uz trenutnu hemostazu.

Poboljšana redukcija mikroba uz infracrvenu diodu
Uz dodatak konvencionalnim metodama, dokazana infracrvena dioda sa talasnom dužinom od 970nm koristi se za redukciju nivoa mikroba u parodontologiji i endodonciji. Rezultat je bolja dugoročna prognoza.

Crvena dioda za LLLT terapiju
Dodatna crvena dioda sa talasnom dužinom od 660 nm koristi se za nežne laserske aplikacije kao što su LLLT (low laser level therapy) aplikacija ili biostimulacija.

Spreman za upotrebu u samo nekoliko koraka (EASYTIP)
SIROLaser Blue je impresivan zbog svoje jednostavne upotrebe i korisnih svojstva. Vi se trebate koncentrisati samo na terapiju – SIROLaser Blue će se pobrinuti za sve ostalo.

SIROLASER BLUE – JEDAN ZA SVE
Sa svoje tri diode, SIROLaser Blue je pogodan za 21 različitu indikaciju, čime se otvara mogućnost bezbroj opcija terapije, u kombinaciji sa jednostavnom upotrebom i relaksiranim pacijentima.

TEHNIČKI PODACI:

  • Talasne dužine i snaga:  445 +/– 5 nm/ 0,5–3,0 W       970 +/– 15 nm/ 0,5–2,5 W      660 +/– 10 nm/ 0,5–100 mW
  • Način rada:  Kontinuirani talas, isprekidani talas
  • Frekvencija:  1 – 1.000 Hz
  • Radni ciklus:  Varijabilan
  • Težina:  ~ 1.3 kg (uklj. dršku i bateriju)
  • Dimenzije:  19,7 cm x 18,2 cm x 18,9 cm

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “SiroLaser Blue”