New Stetic

/New Stetic
New Stetic2018-02-26T08:28:55+00:00

New Stetic
Denty doo je ekskluzivni zastupnik za ceo asortiman proizvoda koje nudi kompanija New Stetic
Link za oficijalni sajt

1954-NewStetic je osnovan u Medelin-u kao mala kompanija za akrilne zube koja zadovoljava potrebe lokalnog tržišta.

1960-NewStetic počinje da prodaje na međunarodnom tržištu čime postaje izvozna kompanija i dodaje u svoje proizvode i dentalni akril.

1976-NewStetic se seli u Guarne Municipality, Antioquia, 22 km od Medelina. Fabrika se nalazi na placu od 45,000 m2 što omogućava proširivanje u zavisnosti od potreba rasta kompanije.

1980-NewStetic je dodao u svoju proizvodnju i anestetike i dentalne legure i pozicionirao se na drugo mesto u Latinskoj Americi po obimu proizvodnje veštačkih zuba.

As a project company, highlights the goal of achieving 50% on sales of teeth and the remaining 50% in the otherproduct lines.

1992-NewStetic dobija „Nacionalnu nagradu za izvoz“ od strane Nacionalne asocijacije izvoznika ANALDEX i fondacije Coltejer.

Takođe, i nagradu „Expoinnovadores” koju dodeljuju magazin “America Economia”, DHL Worldwide Express i Kulumbijska amerika trgovinska komora iz Bogote.

2000-Zahvaljujući stalnom razvoju i konstantnih potreba u procesu proizvodnje raznih vrsta dentalnih proizvoda, imamo Comprehensive Management System, dizajniran da ispuni razne standarde i potrebe kao ISO 9001, ISO 13485, BMP, Basc, CE.

Danas-NewStetic ima moderno sedište, made up mostly of personnel from the region, 65% zaposlenih čine žene, sa karakterističnim radnim vekom u kompaniji, što potvrđuje stabilizovan nivo kompanije i motivisanosti radnika.

Interna struktura NewStetic-a je dizajnirana tako da ispunjava potrebe proizvodnje i istraživanja marketinga kako bismo osigurali ne samo ostanak na tržištu, nego i njegovu projekciju i međunarodni rast.

Pogledajte sve proizvode