Harvard

/Harvard
Harvard2018-02-26T08:24:21+00:00

Harvard
Denty doo je ekskluzivni zastupnik za ceo asortiman proizvoda koje nudi kompanija HarvardHarvard
Link za oficijalni sajt

U Berlinu pre 117 godina, HARVARD cink fosfat cement ostvaruje jedinstven put uspeha do danas. Broj dnevnih korisnika HARVARD cementa dostiže desetine hiljada u praksi svakog kontinenta na svetu.

Mnogo stomatologa tvrdi da radi sa originalnim HARVARD cementom već u trećoj generaciji u njihovim familijama.Žuto-narandžasto pakovanje je postalo standardni deo stomatološke oridinacije, mada danas sa novim i modernim dizajnom! Zadivljujuća činjenica iza ove priče o stalnom zahtevu je da se HARVARD cement proizvodi na bazi originalnog recepta kroz sve decenije više od jednog veka-ipak danas poboljšan upotrebom najnaprednije tehnologije proizvodnje dentalnih cemenata.

Pored posedovanja prve klase (vezujućih) osobina i kvaliteta materijala originalan HARVARD cement se takođe pokazao da je visoko bio-kompatibilan! Alergijske reakcije pacijenta sve više diskutovane u mnogobrojnim simpozijumima i kongresima ostaje rečnik praktično stran za HARVARD cement. Zapravo, mnogi stomatolozi vraćaju se HARVARD cementu za (cementiranje) krunica i mostova posle pokušaja novih cemenata koji su redovno lansirani na tržište. Biti visoka klasa (vezujućeg) cementa, HARVARD cement se široko koristi za cementiranje krunica, mostova i inleja.

Osim toga, pri njegovom normalnom vezivanju koristi se kao podloga, restauracije (krunice), i za ortodnske radove. Podjednako je pogodan za fiksaciju konvencionalnih klasičnih materijala, kao što je zlato, isto tako za nove materijale kao što je cirkonijum dioksid keramika. HARVARD cement je takođe razvijen u polju implatologije za cementiranje krunica i mostova na implantate. Izborom različitih nijansi boja originalnog HARVARD cementa, stomatolog je u mogućnosti da postigne optimalne estetske rezultate.

HARVARD portfolio uključuje osim toga HARVARD POLYCARBOXILAT CEMENT, HARVARD TEMP, novi privremeni cement. HARVARD TEMP uživa stalno rastuću zajednicu korisnika. Spreman za korišćenje i može da se aplikuje direktno sa harvardmix-šprica, obezbeđuje preciznu i ekonomičnu aplikaciju, štedeći stomatolozima vreme u njihovim oridinacijama. Laboratorijski proizvod je HARVARD IMPESSION COMPOUND, crven u pločicama i zelen u štapićima (precrtavanje štapići), i HARVARD BASEPLATES za pravljenje proteza.

Sa svojim originalnim HARVARD proizvodima, naš CE-sertifikovana kompanija garantuje širom sveta vrhunski kvalitet .Napravljeno u Nemačkoj. Stomatološki trgovci iz bilo koje zemlje mogu da se prijave nama da postanu članovi svetske mreže HARVARD trgovaca! Možete biti sigurni u našu podršku u vašim marketinškim naporima. Probna pakovanja i informacioni materijal kao što su letci i katalozi su uvek besplatno raspoloživi. Molimo ne oklevajte da nas kontaktirate! Ko smo mi Danas, posle restruktuiranja kompanije, znanje prave proizvodnje HARVARD cementa drži i čuva proizvodna kompanija HARVARD Dental International GmbH, još uvek smeštena blizu Berlina. Kompanija je CE-sertifikovana prema internacionalnim standardima EN ISO 13485:2003 i AC:2007 i strogo se povinuje principima kvaliteta upravljanja i orijentacije prema potrebama kupaca. Samo ovde, tradicionalno znanje, brižna umešnost i veština zaposlenih ima decenije HARVARD iskustva je ojedinjeno sa najnaprednijim tehnološkim primenama i naučnim znanjem, za sva vremena najuspešniji dentalni cement Napravljen u Nemačkoj: originalni HARVARD cement.

Pogledajte sve proizvode