Dentsply Sirona

//Dentsply Sirona
Dentsply Sirona2018-02-26T08:44:40+00:00


Link za oficijalni sajt

Sirona je najveći svetski proizvođač stomatološke tehnologije i glavni lider inovacija u stomatologiji. Kao takav, Sirona je poželjan partner u svim stomatološkim ordinacijama, klinikama, laboratorijama kao i kod ovlašćenih distributera širom sveta. Kompanija razvija, proizvodi i prodaje kompletnu liniju stomatoloških proizvoda, uključujući, CAD/CAM restauracioni sistem (CEREC), digitalno intra-oralno, panoramsko i 3D snimanje, stomatološke jedinice, nasadne instrumente i  sisteme za higijenu i sterilizaciju.

Sirona je pokretačka snaga koja stoji iza tehnološkog napretka u stomatologiji. Počevši sa pronalaskom prve turbine sa električnim napajanjem u 1887 godini, Sirona je doslovno predvodila tehnološka dostignuća. Sironine inovacije su postavile standard stomatoloških tretmana i sad je globalni lider u razvoju digitalnih aparata za tretmane koji pokreću i unapređuju proces rada, u cilju boljeg iskustva tretmana pacijenta i na kraju omogućavaju uspeh stomatologa koji koristi Sironinu tehnologiju u svojoj stomatološkoj praksi.

Sirona zapošljava više od 3500 radnika na 31 lokaciji širom sveta i plasira svoje proizvode u više od 135 zemalja na svim kontinentima. Sironino najveće tržište je SAD, zatim Nemačka i Japan. Sirona je prekinula partnerstvo sa Siemens Medical Technology Division u 1997. i od 2006. je navedena na US NASDAQ berzi. U prošloj fiskalnoj godini (1. Oktobra 2014 do 30. Septembra 2015.) Sirona je napravila prihod od 1,16 milijardi dolara. U 2016-oj godini započeta i sklopljena saradnja i sjedinjavanje sa Dentsply kompanijom.

Sirona razvija i proizvodi većinu svojih proizvoda u Benshajmu (Namačka), najvećoj istraživačkoj, razvojnoj i proizvođačkoj lokaciji u stomatološkoj industriji. Sirona trenutno ima 300 zaposlenih inžinjera i naučnika, tokom proteklih 6 godina uložila je 370 miliona dolara u R&D. Obaveza Sirone je da ulaže u inovacije koje nam daje uverenje da će u tehnološkom pogledu nastaviti sa unapređivanjem stomatologije.

Pogledajte sve proizvode