Septodont

Septodont2018-02-26T08:40:28+00:00

Septodont

Link za oficijalni sajt

Od svog osnivanja 1932. godine, Septodont je razvio, proizveo i distribuirao široku lepezu visokokvalitetnih proizvoda na područuju dentalne medicine. Zahvaljujući dugoj tradiciji i kvalitetu, nalazi se u samom vrhu dentalno-farmaceutske industrije. Od proizvoda za lokalnu anesteziju u karpulama, topikalnih gelova, stomatoloških igala, proizvoda za endodonciju, dezinfekciju i sterilizaciju te inovativnim proizvodima za restauraciju, Septodont zadovoljava se potrebe dentalne medicine. Kompanija zapošljava više od 1000 zaposlenih u šest proizvodnih pogona u Francuskoj, Severnoj Americi i Indiji.

Septodont proizvodi odobreni su od strane 150 ministarstva zdravlja širom sveta
Poverenje stomatologa u pouzdanost i kvalitet proizvoda, svrstala je Septodont u vodećeg lidera na području stomatološke lokalne anestezije. Za 500 miliona stomatoloških lokalnih anestezija godišnje koristi se Septodont anestetik. Septodont ispunjava najstrože zahteve i standarde zemalja Evrope, Japana i SAD-a prema lokalnim farmakopejama. Koristeći Septodont proizvode, možete se osećati sigurni znajući da proizvodi podležu strogim uslovima i zahtevima u pogledu zdravlja i bezbednosti.

Deo Septodont etike je održavati bliske odnose sa profesionalcima u svetu stomatologije
Septodont usko sarađuje sa velikim brojem stomatologa, te posećuje važnije svetske industrijske događaje. Prati najnovija naučna zbivanja i dostignuća. Septodont je razvio saradnju sa vodećim stručnjacima i univerzitetima. Septodont se oslanja na svoja četiri ureda za istrživanje i razvoj, smeštenih u Severnoj Amrerici i Evropi. Konstantno radi na razvijanju inovativnih i revolucionarnih proizvoda u svim segmentima dentalne medicine.

Pogledajte sve proizvode