Aquapick

Aquapick2018-02-26T08:14:52+00:00

Aquapick

Denty doo je ekskluzivni zastupnik za ceo asortiman proizvoda koje nudi kompanija Aquapick

Aquapick

Link za oficijalni sajt

Iako je poboljšanje životnog standarda povećalo svest o zubima i desnima, ljudima nije jednostavno da ukomponuju adekvatnu negu u svakodnevni život. It is because of the presence of blind spots where only brushing cannot offer a good solution. Just brushing teeth 3times a day is difficult to prevent small and large problems with the gums of teeth effectively. These blind spots are areas where a brush can’t reach.  Komadići hrane koji ostanu postaju žarišta za plak i ubrzano formiranje kamenca, što predstavlja pretnju zdravlju desni.

Aquapick, koji je specijalizovan za razvoj i proizvodnju dentalnih irigacionih sistema, se trudi da zaštiti i unapredi vaše oralno zdravlje nudeći jednostavna rešenja za dentalnu negu, koja zahteva više od korišćenja četkice. Aquapick je zauzeo vodeće mesto na tržištu dentalne nege i obećava da će nastaviti da nudi kupcima veće zadovoljstvo boljim kvalitetom i uslugom kroz intenzivna ulaganja u R&D i konstantne inovacije u proizvodima.

Aquapick se ne zadovoljava današnjim statusom najboljeg sistema oralnog ispiranja u Koreji, confriue to make every effort to fulfill its social responsibiity by expanding the base of the oral irrigation system and developing diverse products, enabling more people to take care of their oral health with ease.

Furthermore, Aquapick will pursue diverse activities for the enhancement of customer satisfaction inctjding fulfil­ment of thorough warranty services. Aquapick se toliko razvio zahvaljujući vašem konstantnom ohrabrivanju i  your never-olminishing  veri i poverenju i odgovoriće na vaša očekivanja i naklonost najboljim prozvodima i uslugama.

Pogledajte sve proizvode