USLOVI I NAČIN KUPOVINE U GOLDDENTAL WEB SHOP-u

Dobro došli u Denty GoldDental Web Shop i prezentaciju.

Da bi ste videli cene i nesmetano obavljali poručivanje morate napraviti svoj nalog i biti prijavljeni.

Prilikom registracije možete se prijaviti na primanje našeg nedeljnika odnosno newslettera putem kojih ćete biti obaveštavani o svim aktuelnostima, događajima i promocijama naše kompanije.

Sa svojim nalogom možete imati još puno dodatnih prednosti kao što su brži i bolji postupak naručivanja proizvoda, Vaši podaci će se automatski pri svakom naručivanju upisati u polja, lične podatke možete bilo kada da izmenite, možete upravljati sa podacima vezanim za dostavu i ispostavljanje računa, pregled svih vaših narudžbi, dosadašnjih kupovina i stanje vaše korpe, odabir omiljenih proizvoda čime ćete uštedeti vreme prilikom sledeće kupovine, odabir liste željenih proizvoda…

Rok isporuke proizvoda iz našeg web shopa zavisi od raspoloživosti zaliha i vremena potrebnog kurirskoj službi da isporuči paket. Nakon svake porudzbine bićete kontaktirani od strane naših kolega iz komercijalne službe koji će Vam dostaviti informaciju o predviđenom vremenu isporuke. Teritorija isporuke i distribucije se odnosi samo na teritoriju Republike Srbije, isporuke za druge države za sada nisu moguće zbog carinskih propisa.

Prilikom poručivanja možete odabrati jedanu od dve ponuđene mogućnosti plaćanja:

PLAĆANJE PO POUZEĆU

Ukoliko kao opciju plaćanja izaberete „plaćanje po pouzeću“, iznos narudžbe i troškove dostave platićete prilikom preuzimanja paketa. Zbirni iznos ćete predati kuriru dostavne službe prilikom preuzimanja pošiljke. To znači da plaćanje vršite na vašim vratima. Više informacija o besplatnoj dostavi i uslovima isporuke pogledajte ovde.

Imajte u vidu sledeće, ako želite plaćati prilikom preuzimanja pošiljke, neko mora biti prisutan na adresi dostave i morate pripremiti novac unapred.

UPLATA PO PREDRAČUNU

Ukoliko pri plaćanju izaberete opciju „Uplata po predračunu“, nakon potvrde vaše narudžbe primićete e-mailom sve potrebne informacije vezane za uplatu, nakon toga će Vas kontaktirati naše kolege iz komercijalne službe za potvrdu dostupnosti proizvoda. Sledeći korak je uplata iznosa Vaše narudžbe na naš bankovni račun. Preporučujemo takođe da prilikom uplate navedete broj narudžbenice, ime i prezime naručioca kako bismo lako mogli povezati Vašu uplatu sa pravom narudžbom. Čim primimo sredstva na naš račun krećemo sa daljom obradom narudžbe. Molim Vas da imate u vidu da ovakav vid plaćanja iziskuje duže vreme isporuke i može potrajati i 4-5 radnih dana u zavisnosti od brzine Vaše uplate i prenosa sredstava na naš bankovni račun.

RADNO VREME

Na raspolaganju smo Vam, svakim radnim danom, od 8h do 16h.

Subotom rade maloprodajni objekti i to GoldDental NS od 8-13h i GoldDental BG od 9-13h.

Nedeljom i državnim praznicima ne radimo.